Vicențiu Popa

Vicențiu Popa

Conferință

Nimic nu are o libertate mai mare decât mintea omenească. Și nimic nu hrănește mai bine mintea omenească decât o fac cărțile.

Pentru că punem atât de mult accent pe această hrană intelectuală, la SMArt Fest 2023 îl vom avea alături pe Vicențiu Popa, realizatorul emisiunii “Cartea Săptămânii” de la televiziunea Canal 33, televiziunea parteneră a SMArt Fest!

Vicențiu și-a propus, de mulți ani, să facă oamenii să citească mai mult. Și să-i facă să descopere nestemate ascunse în literatură. El este unul dintre cei care cred în talentul scriitorilor români contemporani și scoate la iveală, săptămână de săptămână, la televiziune și pe social media, noi apariții literare care mai de care mai interesante.

Așa că Vicențiu ne va vorbi despre pasiunea sa. Ne va vorbi despre libertatea pe care o aduce lectura. Ne va vorbi despre înțelesul autentic al libertății. Despre perspectivele marilor minți și ce ne-au transmis ele prin intermediul cărților.

El își propune să fie ghidul nostru în călătoria spre mai multă cunoaștere și să ne deschidă ochii spre partea nedescoperită a literaturii, mai ales a literaturii românești.
Indiferent dacă ești un iubitor înrăit al cărților sau pur și simplu îți dorești să explorezi drumurile pe care le deschide literatura, această conferință te va captiva și te va inspira.

Alătură-te nouă pentru această conferință, sâmbătă de la 14.00 la 15.00 și hai să ne bucurăm de bogăția cărților și a gândurilor profunde!

X