Lucian Lumezeanu

Lucian Lumezeanu

Conferință

Țineți minte iernile de acum câteva decenii? Nu vi se pare că lucrurile nu mai sunt la fel? Lumea s-a transformat și continuă să se transforme. Anotimpurile pe care le știam, apele pe care le știam, natura pe care o cunoșteam. Schimbarea climei e fenomenul care face toate astea și va continua să o facă.

Și este cel mai important fenomen la nivel global cu care ne confruntăm și vom continua să ne confruntăm în următoarele decenii.

Lui Lucian Lumezeanu îi place să vorbească despre asta. Despre încălzire globală, despre schimbări climatice, despre cum ne va afecta, dar și despre cum putem profita chiar în mijlocul luptei cu acest fenomen.

Lucian a fost jurnalist, a lucrat multa vreme în și cu mediul corporatist, a fost și președintele a două asociații de afaceri din zona clădirilor și eficienței energetice. Acum este antreprenor în zona comunicărilor și cursurilor, predând inclusiv un curs despre Green Deal, adică transformările aduse de Pactul Verde European.

El va ține o conferință la SMArt Fest 2023 despre ‚‚Schimbările climatice și lumea în care vom trăi’’, duminică 2 iulie, de la 17 la 18.

Alături de el, ca moderatoare, o vom avea pe Daniela Nane.