Cristiana Eltrayan

Cristiana Eltrayan

Conferință

Cristiana Eltrayan, facilitatoarea cursului, a calatorit în toată lumea participând la workshop-uri și conferințe pe această temă, a studiat și practicat metodele de hrănire și vindecare cu lumină în ultimii 13 ani și a creat mai multe proiecte de informare și educare pe această temă: Pranic Consciousness Summit, o platforma online unde peste 45 de specialiști în domeniu susțin conferințe pe tema nutriției pranice; Pranic Festival în România, o întrunire ajunsă la a 8-a ediție, care cooptează speakeri din toată lumea specializați în această practică, Pranic Festival in India, Pranic Consciousness Summit, programul educațional holistic Energy in Harmony pentru copiii din școli și mai mult de 14 campanii de caritate și ecologie numite It’s Better with Love. Ea este un membru al consiliului de conducere al Global Pyramid Societies Movement, o organizație care predă meditația în întreaga lume – cu 25000 de piramide construite pentru meditație pe tot globul – și ambasador al păcii la Ambasada Păcii.
Acum practică și Soul Healing – Terapia Holistică – care se ocupă de echilibrul dintre corp – minte-suflet și deprogramarea și reprogramarea câmpului energetic și își împărtășește experiențele în cărți, ateliere, cursuri și conferințe.
Este autoarea a 5 cărți, printre care „The Pranic World Book”, care descrie experiența ei în comunitățile pranice și procesele pranice.
În prezent, Cristiana susține conferințe și sesiuni terapeutice pe tema nutriției și vindecării pranice în mai multe țări din lume și se ocupă cu ajutarea celor interesați în a înțelege această paradigmă.
Conferința îți va dezvălui secretele modului în care corpul nostru uman poate folosi energia liberă ca hrană, din multe unghiuri diferite, inclusiv perspectivele holistice și științifice, combinând călătoriile și experiența multor oameni care se află pe această cale.

X