SMART Fest 2022

Ediţia a doua s-a desfășurat la Borsec, sub deviza „Conștiinței”, într-un spațiu mirific, dominat de natură și încărcat cu istoria unui loc special de vindecare fizică și spirituală, unde, pentru publicul participant au urcat pe scenă personalităţi precum actriţa Maia Morgenstern, prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, autorul de bestseller Bernhard Moestl precum și sculptorul Daniel Leș. Atmosfera a fost animată constant de spectacolele de artă vizuală şi de ritmurile inconfundabile ale unor artişti precum The Motans, EMAA sau 4s Street.

4 concerte

incendiare susținute de: 4S Street, The Motans, Republic(Ungaria) și EMAA

33 ateliere

practice și de body & mind.

12-14 august 2022 , Borsec, Harghita

În 2022, am avut privilegiul de a experimenta cel mai smart festival al verii, desfășurat în pitorescul Borsec între 12-14 august. A fost o ocazie remarcabilă de a descoperi noi orizonturi și de a participa la evenimente ce au depășit orice așteptări.

Organizatorii au făcut tot posibilul pentru a oferi participanților o experiență de neuitat, introducând surprize și colaborări care au transformat festivalul într-un adevărat regal al cunoașterii și divertismentului.

Proiectul a fost posibil datorită sprijinului Secretariatului General al Guvernului, prin Serviciul Dezvoltare Comunitară, din cadrul Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare.

Media

Cum a fost în 2022?

X