SMART Fest 2021

Am început în 2021, cu prima ediţie, “ab initio”, ce a  stat sub sloganul „Viaţa merge mai departe!”, având ca locaţie staţiunea Izvoru Mureşului. După o perioadă pandemică incertă, tinerii harghiteni, şi nu numai, au avut ocazia să se reconecteze cu valorile ce stau la baza conceptului SMART Fest: muzica de calitate şi arta care înalţă spiritul. Psihologia, medicina vibraţională, antreprenoriatul sau arhitectura verde au fost printre subiectele elaborate de speakerii de top, precum dr. Mircea Ilie Dumitru şi Dan Vlad Filimon, dr. Hasan Almozayin sau psihoterapeut Magda Axinte. Distracţia a fost asigurată de formaţia Robin and the Backstabbers şi Cvartetul Anima, printre alţii.

14 conferinte

(dezvoltare personala, psihologie, life coaching, arhitectură verde, antreprenoriat, permacultură)

14 ateliere

care vor dezbate teme conexe conferințelor și vă vor oferi posibilitatea de a interacționa în grupuri mai restrânse sau chiar 1 la 1 cu specialiștii noștri din domeniile prezentate.

8-11 iulie 2021, Izvoru Mureșului, Harghita

Un altfel de , o experiență, unică, un eveniment dedicat sufletului, muzicii și artei!
⭕  1 piesă de teatru
⭕  Concert Robin and the Backstabers
⭕  Concert Anima
⭕  3 nopți de petrecere DJ cu Luca, Mera și Nori
⭕  Atelier de degustare a vinului cu un somelier de prestigiu
⭕  14 conferinte (dezvoltare personala, psihologie, life coaching, arhitectură verde, antreprenoriat, permacultură)
⭕  14 ateliere care vor dezbate teme conexe conferințelor și vă vor oferi posibilitatea de a interacționa în grupuri mai restrânse sau chiar 1 la 1 cu specialiștii noștri din domeniile prezentate.

Media

Cum a fost în 2021?

X