postare

9 martie 2024, Târgu Mureș

Un eveniment consacrat conștientizării însușirilor profunde ale omului

Subiectele conferințelor precum Arta înțelepciunii interioare, Sufletul plin, Self-leadership, Inima – sediul vieții și al Luminii Divine din noi, Drumul către interiorul ființei și descoperirea lumii de după vălul materiei, Cum manifestăm gândurile și dorințele noastre, Egregorul Conștient și Coerența funcțională inimă-creier sunt pregătite de către conferențiarii noștri de top precum Dr. Mihai Cristian PÂRVU, Dr. Laura IACOB, actrița Daniela NANE, psiholog clinician si energoterapeut Mircea Ilie DUMITRU, regizorul Andrei CHIRIAC, antrenorul holistic Vasile PĂUN, psihoterapeut Magda AXINTE, psihoterapeut Georgiana SPĂTARU, trainer, coach și public speaker Maxwell România Rareș MOLDOVAN, în compania moderatorilor precum omul de radio Ioan CHIOREAN și directorul trustului de presă Gândul, Adrian ARTENE. Seara se va încheia cu un eveniment surpriză. Actrița Daniela NANE, dirijorul și pianistul Ethan SCHMEISSER, soprana Ana CEBOTARI și tenorul Octavian ENE ne vor încânta simțurile profunde prin intermediul momentelor artistice, pregătite cu entuziasm și cu bucurie.

Program

12:00 – 12:10 Moment artistic cu Ana CEBOTARI și Octavian ENE, pianist Ethan SCHMEISSER
12:10 – 12:40 Magda AXINTE – conferință “Arta înțelepciunii interioare”. Cum îmi vorbesc eu mie? Care este de fapt canalul de comunicare cu Sursa?
12:40 – 13:10 Rareș MOLDOVAN, conferință “Self Leadership”. Puterea cuvântului, calea către bunăstarea spirituală și materială. Motorul creației.
13:10 – 13:30 Pauză
13:30 – 13:40 Moment artistic cu Ana CEBOTARI și Octavian ENE, pianist Ethan SCHMEISSER
13:40 – 14:10 Dr. Laura IACOB în dialog cu Ioan CHIOREAN – conferință “ Inima – sediul vieții și al Luminii Divine din noi”
14:10 – 14:40 Mircea Ilie DUMITRU în dialog cu Dr. Mihai Cristian PÂRVU – conferință “Drumul către interiorul ființei și descoperirea lumii de după vălul materiei”. Cine suntem? De unde venim? Încontro ne îndreptăm ca umanitate?
14:40 – 15:00 Pauză
15:00 – 15:10 Moment artistic cu Ana CEBOTARI și Octavian ENE, pianist Ethan SCHMEISSER
15:10 – 15:40 Daniela NANE, conferință “Sufletul plin”. Starea primordială a făpturii umane. Arta de a trăi conștient.
15:40 – 16:10 Georgiana SPĂTARU – atelier “Cum manifestăm gândurile și dorințele noastre?” Explorarea legăturii dintre atingerea dorințelor și nivelul nostru de satisfacție și fericire în viață.
16:10 – 16:30 Pauză
16:30 – 16:50 – moment artistic cu Daniela NANE, Ana CEBOTARI și Octavian ENE, pianist Ethan SCHMEISSER
16:50 – 17:20 – Andrei CHIRIAC în dialog cu Vasile PĂUN – conferință “Egregorul Conștient”, teaser film EGREGORA, Comoara Pierdută
17:20 – 18:00 – INVITAT SURPRIZĂ
18:00 – 18:10 – moment artistic Ana CEBOTARI și Octavian ENE, pianist Ethan SCHMEISSER
18:10 – 19:00 – EVENIMENT SURPRIZĂ

500+

Bilete disponibile

15+

Speakeri

Online

Posibilitatea de a participa online

Parteneri

X

Daniela NANE

Daniela NANE este o personalitate artistică de excepție, care și-a urmat pasiunea pentru teatru absolvind prestigioasa Universitatate Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” în 1995, sub îndrumarea unor profesori de marcă, precum Mircea Albulescu, Cătălin Naum și Adrian Titieni.

De atunci, Daniela a avut o carieră impresionantă! A jucat în peste 50 de piese de teatru, filme și emisiuni de televiziune, care i-au adus numeroase premii și aprecieri din partea publicului, dar și a criticilor. În prezent, Daniela Nane este și director artistic al Teatrului Muzical Ambasadorii, unde își exprimă cu succes viziunea sa creativă și originală. În anul 2021, a debutat ca regizor cu o piesă de comedie pe Broadway, filmată în Vâlcea, care a fost un adevărat succes de casă și de critică.

Daniela NANE este totodată ambasador și purtătorul de cuvânt al celei de-a patra ediții a festivalului SMArt Fest, care va avea loc între 5 și 7 iulie 2024, în frumoasa  stațiune Borsec, iar în cadrul evenimentului de la Târgu Mureș, din 9 martie 2024, va susține câteva momente artistice și o conferință cu tema “Sufletul plin” , starea primordială a făpturii umane, arta de a trăi conștient.

Ana CEBOTARI

Ana CEBOTARI sau Lia Ciocârlia din România, este o soprană cu roluri importante pe scena Operei Naționale București, colaborează cu numeroase instituții muzicale din România și Republica Moldova.
A început să cânte de la o vârstă foarte fragedă, iar pentru a învăța muzica a fost nevoita timp de trei ani să parcurgă zilnic 10 km până la școala din satul vecin. Astăzi, Ana Cebotari are în spate premii naționale și internaționale, concerte pe importante scene ale lumii, fiind totodată inițiatoarea un proiect în care reînvie iubirea ei pentru muzica folclorică.
A câștigat Premiul I la Festivalul Național de Romanțe „Crizantema de Argint” de la Chișinău. A absolvit canto clasic la Universitatea Națională de Muzică București. A susținut recitaluri și concerte împreună cu Orchestra Filarmonicii „George Enescu” și cu Orchestra Radiodifuziunii Române din București. „Romanța, această emoție pură așezată cu măiestrie în vers și cânt, reprezintă esența noastră, a poporului român”.
“Muzica este însăşi viaţa mea pentru că viaţa mea s-a învârtit în jurul acestei arte. Eu prin muzică am conştientizat cine sunt şi am înţeles mai profund ce înseamnă binele. Îi îndemn pe toţi să se ducă către muzica clasică pentru că aceasta niciodată nu dă greş. De ce? Pentru că oamenii respectivi au avut inspiraţie divină. Ca să poţi scrie opere şi simfonii întregi, este pur şi simplu un dar divin.” – Ana CEBOTARI
În cadrul evenimentului din 9 martie, de la Târgu Mureș, ne vom putea bucura de prezența și minunata voce a Anei CEBOTARI, în interpretarea unor momente artistice. solo sau în duet cu tenorul Octavian ENE.

Octavian ENE

Octavian ENE, tenor, este absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, având ca mentor pe tenorul Alexandru Badea. De asemenea, a beneficiat de îndrumările sopranelor Liliana Dumitrache și Madelyn Renee și ale tenorului Ionel Voineag.

În repertoriul său se află numeroase roluri de mare dificultate în opere contemporane românești, precum “O noapte furtunoasă”, “Hamlet”, “Amorul Doctor”, dar și în opere clasice, precum “Rigoletto”.

Pe lângă repertoriul de teatru liric, interpretul abordează și alte genuri ale muzicii clasice, precum cea religioasă, fiind solist în misse mozartiene, cantate de J.S.Bach și alte lucrări cu caracter religios, precum“Stabat Mater”, de Rossini. Repertoriul baroc din lucrări de Bach și Vivaldi ocupă un loc important în experiența interpretativă a tenorului.

Octavian a concertat pe mai multe scene, cum ar fi Casa Costa-Foru, Institutul Italian de Cultură, Catedrala Sfântul Iosif, Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, în cadrul unor evenimente diverse organizate de Primăria București și Primăria Buftea, în turnee în Elveția, Bulgaria, Germania, India, împreună cu artiștii Teatrului Muzical Ambasadorii.

Două roluri sunt reprezentative pentru istoricul său scenic: Tybalt din musicalul “Romeo și Julietta” de Gerard Presgurvic și Tândală din musicalul “Păcală și Tândală” de Roman Vlad, pe cel din urmă interpretându-l pe scena TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII. Pe talentatul nostru tenor cu vădite calități de actor, l-ați remarcat, cu siguranță și în rolul Prințului Țară – Bună din musicalul „Înșir’te Mărgărite”, adaptare după Victor Eftimiu, al lui Arlecchino din baletul „La Piață”, adaptare după Mihail Jora ori în „Povestea Florii-Soarelui”, spectacol bazat pe muzică folclorică românească autentică.

Dintre distincțiile cu care a fost răsplătit în calitate de artist TMA, menționăm: Premiul “Symbol, Tradition and Inspiration” obținut în urma participării la XVIth RYAN INTERNATIONAL CHILDREN’S FESTIVAL – New Delhi, India, precum și Premii Speciale la XV SOMMERFEST FESTIVAL Nurnberg, Germania ori WORLD CUP OF FOLKLORE 2019 – Veliko Tarnovo, Bulgaria.

În cadrul evenimentului din 9 martie, de la Târgu Mureș, ne vom putea bucura de prezența și minunata voce a tenorului Octavian ENE, în interpretarea unor momente artistice. solo sau în duet cu soprana Ana CEBOTARI.

Ethan SCHMEISSER

Ethan SCHMEISSER, director artistic al Operei Naționale Bucrești, este dirijor și pianist și s-a născut în Israel. A absolvit cu titlul de excelență studiile de dirijor în cadrul Academiei de Muzică „Rubin” din Tel-Aviv și a continuat studiile de masterat sub îndrumarea profesorului Mendi Rodan. De asemenea a urmat cursuri de dirijor în Cehoslovacia, dar și la Centrul de Muzică din Jerusalem, cu Juliet Nagi.

A fost invitat ca dirijor și pianist în cadrul festivalului Belcanto, care a avut loc la Dodricht, Olanda. Pentru aceasta participare Ethan a primit o bursă de studiu din partea fundației de cultură America-Israel.

De-a lungul carierei, Ethan a dirijat Orchestra de Cameră Israel, Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii Jerusalem, Cameratta Israeliană Jerusalm, Orchestra Simfonică Haifa, Orchestra Simfonică Rishon Lezion, Simfionietta Beer Sheva, Ansamblul Barocada, Orchestra Simfonică din Raanana. De asemenea, a mai dirijat și la festivalul Perugia în Italia, la Operele din Shanghai și Fozou în China, la Luca în Italia și Odessa, Ucraina. În paralel, Ethan și-a desfășurat activitatea și ca pianist, interpretând continuo și recitative la spectacole și concerte de operă cu toate orchestrele din Israel Inclusiv Orchestra Filarmonică Israeliană.

A fondat Ansmblul Bunochini, Ansamblul de voci feminine-Veneția și a apărut cu ele la festivale și concerte peste tot în Israel.

Ethan a fost lider de echipă muzicală și dirijor al corului operei Israeliene pentru o perioadă de 15 ani, la Opera Israeliană. În cadrul aceleiași instituții, a participat la realizarea multor producții care au fost prezentate în toată țara. Interpretează la pian și e director muzical la diverse concerte în cadrul operei: concerte pentru toată familia ca „Flautul fermecat” de W.A. Mozart, dar și concerte dedicate publicului matur.

În cadrul evenimentului din 9 martie, de la Târgu Mureș, ne vom putea bucura de frumoasa și bogata experiență a domnului Ethan SCHMEISSER, prin interpretarea și susținerea la pian a momentelor artistice.

Georgiana SPĂTARU

Georgiana SPĂTARU este trainer organizațional, terapeut sistemic, instructor Theta Healing și autor. Este multi-pasionată de psihologie, literatură și călătorii. 

A urmat studiile Facultății de Psihologie din cadrul Universtiății de Vest din Timișoara și are o experiență lungă în resurse umane și lucrul cu organizațiile. 2013  a fost anul în care a început să creeze programe de dezvoltare emoțională pentru adulți și copii. Din acest an a început să lucreze în terapii individuale și de grup, specializându-se în mai multe domenii și având multiple competențe.

Este inițiatoarea domeniului PSIHOLOGIA SPAȚIULUI, ca program de cercetare și formare aplicată, pentru arhitecți, designeri de interioare și utilizatori ai spațiilor de locuit și de muncă și terapeut specializat în jocul terapeutic Rădăcini puternice, creat de Sabine Luck, formatoare a metodei Generation Code.

Printre proiectele sale de suflet se numără C.R.E.S.C. – Curs de Relaționare Emoțională și Spirituală pentru Copii, Tabăra Mamă-Fiică, Atelierele de Lună Plină/Nouă, Retreaturile Exerciții de Fericire și cel mai recent proiect, întâlniri fericite – un podcast, precum și programul terapeutic 9 VIEȚI.

În cadrul evenimentului de la Târgu Mureș, împreună cu Georgiana SPĂTARU vom explora psihologia din spatele dorințelor noastre, cum influențează ele gândurile, emoțiile și acțiunile noastre. Ne va dezvălui mecanismele care ne determină să ne investim eforturile în direcția împlinirii și cum putem să aducem bucurie și împlinire în viața noastră, în cadrul atelierului cu tema “Cum manifestăm gândurile și dorințele noastre?” Explorarea legăturii dintre atingerea dorințelor și nivelul nostru de satisfacție și fericire în viață.

Mihai Cristian PÂRVU

Doctor Mihai Cristian PÂRVU, medic specialist stomatolog, declarat în 1983 cel mai bun stomatolog din București, Director al Direcției Metale Prețioase și Pietre Prețioase în anul 2007 și șef cabinet primar și director relații internaționale, este absolvent al promoției Magna a C.N.Ap. în 2002 cu unica lucrare de acest fel la vremea aceea, “Sănătatea – factor de securitate națională!” “Dl.Mihai Cristian Pirvu a demonstrat pe intrega durată a cursului (ianuarie – iulie 2002) că dispune de reale posibilități de afirmare și înalt profesionalism în domeniul managementului instituțional al securității naționale și internaționale”.
Mihai Cristian PÂRVU a înființat în 20 mai 2001 Clubul Aristocratic Rapid al cărui Președinte este de la înființare și până în prezent. Clubul este o replică a celebrului Jokey Club și reunește mari personalități ale științei, culturii și artei din România ce are ca scop promovarea și apărarea istoriei centenare a Clubului Rapid ce a fost înființat în 2023 ca Asociație Cultural-Sportiva.
Fost asistent universitar între anii 1996-1997 la catedra de Odontologie la Facultatea de stomatologie “Titu Maiorescu” din București este și autor al trilogiei “O viață grea, Dansând cu sora morții, Din bibliotecă la Dumnezeu” romanele cu tentă autobiografică “ilustreaza cadențat lumea noastră românească înainte și dupa 1989. O lume radiografiată corect prin destine, prin detalii, printr-un subiectivism atemporal.” -conf.univ.Otilia Sârbu
Ne ve onora cu o conferință în data de 9 martie, la Târgu Mureș, sub tema “ Drumul către interiorul ființei și descoperirea lumii de după vălul materiei. Cine suntem? De unde venim? Încontro ne îndreptăm ca umanitate?”, în compania psihoenergoterapeutului Mircea Ilie DUMITRU.

Mircea Ilie DUMITRU

Mircea Ilie DUMITRU, omul care percepe culorile cu mâna, i-a uimit pe chinezi. În 1987 a primit de la ei diploma pentru calităţile energetice deosebite pe care le are, fiind primul şi singurul român care a obţinut această recunoaştere din partea Chinei.

Absolvent al UBB Cluj – Napoca, psiholog clinician la Spitalul Județean din Zalău în perioada 1976-1990, cu specializare în psihodiagnostic, psihoterapie în psihopatologie și psihosomatică, profilaxie și educație sanitară vizând igiena și sănătatea mintală își continuă activitatea în propria firmă prin cabinet Psihologic, continuând cu activitatea de cercetare din anul 1984 în terapii alternative (Qigong) în țară (la Cluj-Napoca și București) și în străinătate la Moscova, Beijing și Tokyo.

Mircea Ilie DUMITRU a fost membru în Asociația Oamenilor de Știință din R.S.Romania, Colegiul Psihologilor din Romania, iar din anul 1991 până în august 2012  terapeut la O.V.S.E. Viena, Austria. Pensionar din anul 2012, este pasionat de teatru, sport, dar mai ales, activități diverse, pro bono, cu zâmbet și bucurie în comunitate.

Împreună cu medicul Dan Vlad Filimon, bioenergoterapeutul Mircea Dumitru a demarat o cercetare despre efectul benefic al bioenergiei asupra nodulilor tiroidieni. Câmpul biomagnetic a lui Mircea Dumitru, care a uimit-o şi pe celebra Djuna Davitasvili, a fost demonstrat ştiinţitic.

Prezent încă de la prima ediție în cadrul festivalul SMArt Fest, în calitate de conferențiar, Mircea Ilie DUMITRU, ne ve onora cu o conferință în data de 9 martie, la Târgu Mureș, sub tema “ Drumul către interiorul ființei și descoperirea lumii de după vălul materiei”. Cine suntem? De unde venim? Încontro ne îndreptăm ca umanitate?”, în compania doctorului Mihai Cristian Pârvu.

Laura IACOB

Laura IACOB, a absolvit Colegiul Național “Octavian Goga” din Miercurea Ciuc, iar în perioada 2007-2013 a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Între anii 2014-2021 a urmat rezidențiatul de Psihiatrie .

Din anul  2021 Laura IACOB devine medic specialist psihiatru în mediul privat, psihoterapeut cognitiv-comportamental sub supervizare și coordonator Postpartum Support International-Romania, totodată facilitator grup de suport pentu tinerele mame și unul dintre administratorii grupului “Mama și copilul de vorbă cu specialistul”.

Mamă a 3 copii și soție de preot, Laura se autodefinește prin profesia de medic psihiatru, fiind îndrăgostită de sănătatea mentală perinatală și specializându-se constant în acest domeniu, prin toate formele posibile.

În cadrul conferinței din data de  9 martie, la Târgu Mureș, sub tema “ Inima – sediul vieții și al Luminii Divine din noi,” ne va împărtăși din frumoasa sa experință, în compania omului de radio Ioan Chiorean.

Magda AXINTE

Magda AXINTE este psihoterapeut integrativ și realizator tv: „Întâlnire în Punctul Zero”.
În viziunea sa, psihoterapia depășește statutul unei simple profesii și devine o vocație ce prinde rădăcini adânci și se dezvoltă pe baza unei experiențe de viață complexe. Propria sa poveste îmbină armonios două aspecte fundamentale într-o congruență ce a ghidat-o către terapia sufletului uman. După studiile juridice și mulți ani de practică în domeniul legii, a schimbat traseul profesional prin absolvirea Facultății de Psihologie și Științele Educației și a masteratului în Psihologie Clinică și Psihoterapie la Universitate „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Această formare solidă s-a completat prin parcurgerea unui program de specializare în psihoterapie integrativă oferit de Asociația de Psihoterapie Integrativă și Psihologie Clinică.
Experiența anterioară a Magdei ca jurist a constituit o componentă esențială în evoluția sa profesională, aducându-i o perspectivă amplă și echilibrată în abordarea psihoterapeutică. Înțelegerea complexă a sistemului juridic și a interacțiunii umane din acest domeniu a contribuit semnificativ la dezvoltarea Magdei ca terapeut, oferindu-i o viziune holistică asupra vieții și relațiilor umane.
Și-a completat parcursul său de formare prin studiul profund al EFT-ului (Emotionally Focused Therapy), o abordare terapeutică centrată pe emoții.
Cu dorința de a împărtăși cunoștințele acumulate și inspirația provenită din întâlnirea cu oameni deosebiți, a inițiat în 2013 un proiect care continuă să atragă susținere și interes: emisiunea „Întâlnire în Punctul Zero”.
Prezentă încă de la prima ediție a festivalului SMArt Fest, Magda AXINTE și-a adus anual contribuția în acest festival atât în calitate de conferențiar, cât și de moderator, iar în cadrul evenimentului din 9 martie, de la Târgu Mureș, va susține o conferință cu tema “Arta intelepciunii interioare. Cum îmi vorbesc eu mie? Care este de fapt canalul de comunicare cu Sursa?

Rareș MOLDOVAN

Rareș MOLDOVAN,  Trainer, Coach & Public Speaker : “stabilirea relațiilor reprezintă cheia succesului,” iar acest citat este ghidul său atât în viața personală cât și în cea profesională.

Vorbește în public de aproape 10 ani, iar în urma experiențelor profesionale și de viață a ajuns la 23 de ani cel mai tânăr director de vânzări pe plan local în cea mai puternică multinațională din lumea asigurărilor.

90% dintre reușitele pe care le-a avut de-a lungul timpului s-au materializat datorită abilității de a se conecta cu oamenii și de a înțelege cum gândesc. Însă, având în vedere că a condus echipe și că a lucrat cu sute de oameni, și-a dat seama că a dezvoltat aceste abilități datorită experiențelor avute și a mentorilor săi, o abilitate fără de care multe nu s-ar fi realizat.

În cadrul conferinței din data de  9 martie, la Târgu Mureș, sub tema “Self Leadership” – Puterea cuvântului, calea către bunăstarea spirituală și materială. Motorul creației.”, Rareș MOLDOVAN ne va împărtăși cum ne putem rafina aptitudinile de self-leadership și cum putem oferi valoare în lume, prin accesarea și șlefuirea capacităților înnăscute.

Andrei CHIRIAC

Andrei CHIRIAC este actor, regizor, scenarist și producător format în SUA, care a revenit în România pentru a scoate în evidență minunile și bogățiile sale spirituale. Andrei este, alături de Egregora Film Production, unul dintre prietenii și partenerii SMArt Fest. Egregora Film Production e partener încă din prima ediție, în care am avut primele părți din fillm.
La ediția a doua a SMArt Fest am avut avanpremiera primului episod, în compania sa, alături de actrițele din film, Maia Morgenstern si Ramona Bădescu.
Filmul Egregora, Comoara Pierdută prezintă căutarea comorii pierdute a regelui Decebal și ne duce într-o călătorie în care noi înșine vom descoperi comorile României. Locuri minunate, adevărate ‚‚locuri sacre’’ ale țării, povești care te lasă cu respirația tăiată și personaje din istorie, de la Vlad Țepeș la călugări și contese. E o călătorie magică în Evul Mediu românesc.
Prezent încă de la prima ediție a festivalului SMArt Fest, Andrei și-a adus anual contribuția în calitate de ambasador al evenimentului și conferențiar, iar în cadrul evenimentului din 9 martie, de la Târgu Mureș, va susține conferința „Egregorul Conștient”, în dialog cu Vasile PĂUN, putându-ne bucura totodată de câteva cadre din filmul Egregora.

Vasile PĂUN

Vasile PĂUN, cu un C.V. impresionant, ce cuprinde expertiză în domenii aparent eterogene, de la comandant militar, analist de stat major, consultant în intelligence competetiv, până la antrenor de regenerare holistică, meta-fizică şi antreprenor social, Vasile Păun este un exemplu viu de om liber!
În această etapă de viață interpretează cu inspiratie si cu bucurie diverse roluri precum cel de antrenor de regenerare holistica – având în tolbă peste 50 de exerciții ”woouuu!” de igienă vibrațională, facilitator și mentor prin susținerea dezvoltării de nuclee armonioase care practică un stil de leadership intuitive, dascăl ”curcubeu” prin promovarea educației holistice și initiator de programe de formare educatori.
Vasile este totodată meta-fizician, dezvoltator al un sistem coerent de gândire multi-dimensională și paradoxală și nu în ultimul rând, antreprenor social prin implicarea în generarea unei noi holograme colective, bazate pe integrarea de mini-rețele sociale.
Prezent în cadrul celei de-a treia ediții a festivalului SMArt Fest în calitate de conferențiar, vine în cadrul evenimentului din 9 martie, de la Târgu Mureș, pentru a susține conferința „Egregorul neamului”, în dialog cu Andrei CHIRIAC.

 

Adrian ARTENE

Adrian ARTENE este director editorial al Trustului de presă GÂNDUL, care include, printre altele, web-site-urile gândul.ro, prosport.ro, cancan.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, ciao.ro sau apropotv.ro.

Adrian este dublu licențiat în Jurnalism și Drept și deține un master în Teologie.

Autorul cărții-document ”Mafia statală” și al volumelor de poezie ”Iubirile pentru care a plâns și Dumnezeu” și ”Punctuația iubirii” este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, dar și membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor.

El este și realizatorul podcastului ”Altceva cu Adrian Artene” și deține numeroase premii naționale atât pentru cariera jurnalistică, cât și pentru cea literară.

Adrian ARTENE , prezent în cea de-a treia ediție a festivalului SMArt Fest, în calitate de conferențiar, revine în cadrul evenimentului din 9 martie, de la Târgu Mureș, unde va modera un dialog de excepție, respectiv conferința respectabilului Acad. Dr. Prof. Leon Dănăilă, sub tema “Coerența funcțională inimă-creier. Ghid practic de gândire sănătoasă, orientarea conștientă a gândurilor pentru a deveni o picătură conștientă de forța oceanului.”

Ioan CHIOREAN

Ioan CHIOREAN este un jurnalist cu experiență de peste 34 de ani, realizator de emisiuni în cadrul SRR (Societatea Română de Radiodifuziune) studioul Radio România Regional Târgu Mureș.
Martor și participant la multe din evenimentele ultimelor decenii, Ioan CHIOREAN este un jurnalist militant, mereu scrutător, mereu aplecat spre binele oamenilor, al comunităților.
Pe lângă toate acestea, în viața personală și profesională, în ultimii ani a pus un accent deosebit pe  redescoperirea valorilor interioare, a echilibrului emoțional, a modurilor sănătoase de existență, a relaționărilor sustenabile cu mediul și societatea.
Prezentă încă de la cea de-a doua ediție a festivalului SMArt Fest, Ioan și-a adus anual contribuția în calitate de ambasador al evenimentului și moderator, iar în cadrul evenimentului din 9 martie, de la Târgu Mureș, va modera conferința Laurei Iacob cu tema “ Inima – sediul vieții și al Luminii Divine din noi”.

Mugurel Gabriel IONEL

Mugurel Gabriel IONEL este fondator și acționar principal al Chromosome Dynamics S.A., cu o participație de 74.86% la capitalul social, care asigură și funcția de Director General.
Domnul Mugurel IONEL are o experiență de peste 10 ani în domeniul agribusiness, trecând, de-a lungul carierei sale prin toate stadiile necesare cunoașterii temeinice a acestui domeniu: agent de vânzări, director zonal, director regional, director naţional, ultima sa activitate – anterior înființării propriei companii – desfășurându-se în cadrul companiei Norofert, pe postul de director executiv, pe o perioadă de 3 ani. Chiar dacă a excelat și s-a făcut cunoscut în domeniul vânzărilor, fondatorul afacerii Chromosome Dynamics și-a dat seama că una dintre dorințele sale principale este aceea de a contribui la modernizarea domeniului agribusiness în România și de a susține agricultura prin soluții IT&AI inovatoare, ceea ce a dus la un parcurs de business firesc către acest segment al pieței.
Dintre proiectele Chromosome Dynamics, amintim SpellBox, Agrobazar Marketplace, Tortoise, ORGNit, Seria de jocuri Rooster’s Journey și nu în ultimul rând, Homeland, prima rețea de socializare și responsabilizare socială dedicată tuturor susținătorilor conservării și protejării mediului natural.
Rețeaua Socială Homeland este platforma nativă de socializare și implicare civică care susține utilizatorii oferindu-le libertate de exprimare și transparență în ceea ce privește profilarea în scopuri comerciale.“Homeland este conceput pentru a simula comfortul, libera exprimare și sprijinul în autocunoaștere și dezvoltare proprie oferite de locul pe care obișnuim să-l numim ‘acasă’. Cu prieteni reali, oameni care ne inspiră, comunități din care învățăm, postări doar din zone interes selectate de către utilizator, pozitivitate și siguranță” – Mugurel Gabriel IONEL.
În cadrul evenimentului din 9 martie, de la Târgu Mureș, ne vom putea bucura de prezența domnului Mugurel IONEL, în calitate de partener al evenimentului, initiator și prezentator al conceptului platformei Homeland , sub tema “Comunicarea virtuală”. Importanța unui mediu social-media curat și orientat către creșterea nivelului perceptiv al utilizatorului.