Grădina de vară, Parcul Herăstrău, București

14 Iulie 2024

MindShift by SMArt Fest 2024: Schimbă perspectiva, reinventează realitatea!
Descoperă puterea transformării interioare la cel mai așteptat eveniment al anului!


MindShift by SMArt Fest 2024 vă invită să faceți parte dintr-o experiență unică unde sănătatea mintală, reziliența emoțională și comunicarea eficientă sunt în centrul atenției. Alăturați-vă comunității noastre pe data de 14 Iulie 2024, în inima verde a Bucureștiului, Grădina de Vară Herăstrău, pentru a lua parte la workshop-uri inspiraționale, prezentări impactante și spectacole care vă vor îmbogăți sufletul și mintea.
 

Schimbă perspectiva, reinventează realitatea!

La MindShift, credem că fiecare persoană deține cheia transformării personale și colective. Speakeri de renume internaționali precum Prof. Dumitru Constantin Dulcan vor împărtăși ultimele descoperiri și practici din domeniul sănătății mintale. Înconjurați de natură și cultură vibrantă, veți descoperi modalități noi de a vă echilibra viața profesională și personală, de a vă îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a vă cultiva reziliența emoțională.

Programul Evenimentului

Un itinerar al descoperirii personale

16:00 – 17:00 Sosire și înregistrare

17:00 – 17:30 Deschidere oficială
17:30 – 18:00 Prezentare Prof. Dumitru Constantin Dulcan

18:00 – 20:00 Workshop-uri interactive

20:00 – 21:00 Dialoguri cu speakerii

21:00 – 22:00 Performanță artistică exclusivă

Cui ne adresăm?

SMArt Fest vorbește publicului tânăr și activ, între 18-40 de ani, de la cei care abia acum își încep explorările, până la cei care deja au pășit de mult pe propriul drum. În această ediție, subliniem importanța conexiunilor interculturale și ne inspirăm din armonioasa conviețuire a comunităților române, maghiare, rrome, săsești, evreiești și nu numai, în inima Carpaților Orientali, de-a lungul mai multor secole. Odată conștientizată nevoia de incluziune și de dezvoltare, atât culturală, cât și spirituală, dorim să construim punți între experți și debutanți, între artiști și public, reînnoind astfel speranța pentru un viitor mai tolerant, mai creativ și mai stabil.

Contact Us

    X